Kovász chips

Mindenki sajnálja kidobni a kovász etetése során megmaradt úgynevezett nem aktív kovászt. Itt a megoldás süssünk belőle chipset. Bármivel ízesíthető és nagyon finom és egészséges.

Hozzávalók:

  • kb 100 g kovász
  • 1 evőkanál olaj (15 g)
  • 1 evőkanál liszt (20 g)
  • ízesíthetjük fűszerekkel, magvakkal ízlés szerint (enyémben 15 g szezámmag van)

Az összes hozzávalóból egy lágy tésztát gyúrunk. Sütőpapíron kinyújtjuk és darabokra vágjuk. Rajtahagyjuk a sütőpapíron csak szétpakoljuk rajta. Megszórjuk sóval.

180-190 fokon aranybarnára sütjük.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük