Hagymás pogácsa

hagymás pogácsa

Gábor a Házi pék egy újabb receptjét hoztam el nektek, most a hagymás pogácsa volt amit elkészítettem. Hagymás pogácsa recept talán különlegességének, gyönyörű külsejének és fennséges ízvilágának köszönhetően hamar elnyerte tetszésemet, ezért szeretettel ajánlom a magyaros ízek kedvelőinek.

Nem tudom írtam-e már, de IMÁDOM a sült hagymát. Nagyon finom sült hagyma illat lengte be a lakást már az első perctől, ami teljesen rabul ejtett. Már kelesztés közeben is a tésztát szagolgattam folyamatosan. Kisülve is adta azt a finom hagymás ízt. Napokig puha marad.

Hasonló receptem van nekem is sajtos verzióban, amit KELESZTÉS NÉLKÜLI POGÁCSA néven találtok meg az oldalon.

Recept a videóban elérhető:

Összetevők listája megjelenik szövegesen a videó alatt, ha rákattintva youtube-on nyitjátok meg.

Bár elég sok sót tartalmaz az eredeti recept is én 5 g-al többet tettem, mert a pogácsát jó sósan szeretem.

A szaggatásnál a maradékot nem gyúrtam újra, hanem azt is megsütöttem olyan alakban ahogy volt.

Nekem így 35 db 5 cm átmérőjű omlós tepertős pogácsa lett, plusz a maradékok.

Legközelebb teszek bele kolbászt is. Biztos vagyok benne, hogy nem rontja el.

Ha tetszett a videó, akkor iratkozz fel Gábor youtube csatornájára is az alábbi linkre kattintva. Gábor a Házi pék Youtube csatorna