Adatvédelmi irányelvek

Adatkezelési tájékoztató
hírlevél küldéshez kapcsolódó adatkezeléshez
Horváth-Boros Klára (6756 Tiszasziget, Vadkerti tér 11.) az általa kezelt személyes adatok tekintetében
biztosítani kívánja az adatkezelés jogszerűségét és célszerűségét. A jelen adatkezelési tájékoztató
célja, hogy rögzítse az Adatkezelő által alkalmazott adatvédelmi és adatkezelési elveket és az
Adatkezelő adatvédelmi és adatkezelési politikáját, azaz a https://kalcirecept.hu weboldalon hírlevélre
feliratkozók a feliratkozás – és így a személyes adataik megadása – előtt megfelelő információkat
kaphassanak arról, hogy az Adatkezelő a megadott személyes adatokat milyen feltételek és garanciák
mellett, mennyi ideig kezeli.

  1. Az adatkezelés célja
    Az adatkezelés célja a címzett (hírlevélre feliratkozott érintett) rendszeres tájékoztatása az Adatkezelő
    legújabb receptjeiről, híreiről, eseményeiről.
    Az adatkezelés célja tehát a hírlevél Ön által megadott e-mail címre történő elküldésének biztosítása.
    Az Adatkezelő az Ön által rendelkezésre bocsátott adatokat célhoz kötötten, kizárólag hírlevél küldésre
    használja. Az Adatkezelő a megadott személyes adatokat a fentiekben hivatkozottaktól eltérő célra nem
    használja, illetve használhatja.
    Az adatszolgáltatás elmaradásának lehetséges következményei: az érintett nem kap hírlevelet.
  2. Az adatkezelés jogalapja
    Az adatkezelés jogalapja az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 Rendelete a természetes
    személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad
    áramlásáról, valamint a 95/46/EK irányelv hatályon kívül helyezéséről (továbbiakban: GDPR) 6. cikk (1)
    bekezdésének a) pontja, amely alapján az érintett hozzájárulását adja személyes adatainak egy vagy
    több konkrét célból történő kezeléséhez.
    Az adatkezelésre tehát az Ön önkéntes, megfelelő tájékoztatáson alapuló nyilatkozata alapján kerül
    sor, amely nyilatkozat tartalmazza az Ön kifejezett hozzájárulását ahhoz, hogy a hírlevélre való
    feliratkozás során közölt személyes adatai felhasználásra kerüljenek.
    A fentiekben hivatkozott hozzájárulást Ön a hírlevél küldésre vonatkozó adatkezelés tekintetében a
    hírlevélre történő feliratkozás során, a kérdéses adatok önkéntes megadásával adja meg, a hozzájáruló
    nyilatkozat önkéntes bepipálásával.
    Az adatkezelő a neki megadott személyes adatokat nem ellenőrzi. A megadott adatok valódiságáért
    kizárólag az azt megadó személy felel. Ön az e-mail címének megadásakor egyben felelősséget vállal
    azért, hogy a megadott email címről kizárólag Ön veszi igénybe a szolgáltatást. E felelősségvállalásra
    tekintettel egy magadott e-mail címen történő belépésekkel összefüggő mindennemű felelősség
    kizárólag Önt, mint azon érintettet terheli, aki az e-mail címet regisztrálta.
  3. Az érintettek köre
    Valamennyi természetes személy, aki az Adatkezelő hírlevél szolgáltatását igénybe veszi a hírlevélre
    való feliratkozással, a személyes adatainak megadása mellett.
  4. Az adatok forrása
    Közvetlenül az érintettől.
  5. A kezelt adatok köre
    Az Adatkezelő a hírlevél küldéshez kapcsolódóan az alábbi személyes adatokat kezeli:
     Név,
     E-mail cím,
     Igényelt receptkategória (azaz annak ténye, hogy Önt klasszikus vagy diétás receptek
    érdeklik),
     A hírlevél, reklám üzenetekhez adott hozzájárulás,
     Ha a Felhasználó valamely Szolgáltatás felületét látogatja, az Adatkezelő rendszere
    automatikusan rögzíti a Felhasználó IP címét.
  6. Adatkezelő megnevezése
    Név: Horváth-Boros Klára
    Lakcím: 6756 Tiszasziget, Vadkerti tér 11.
    Telefonszám: +36 30 631 2188
    E-mail cím: kalcirecept@gmail.com
    Honlap: https://kalcirecept.hu
  7. Adatfeldolgozó megnevezése
    Az Adatkezelő a hírlevél kiküldésével összefüggésben az alábbi Adatfeldolgozót veszi igénybe:
     Bithuszárok Számítástechnikai és Szolgáltató Betéti Társaság (2051 Biatorbágy, Damjanich utca
    8.)
    Az Adatfeldolgozó tevékenysége: hírlevelek kiküldése, leiratkozások automatizált kezelése.
    Az érintettre vonatkozó személyes adatok továbbítására kizárólag jogszabályban kötelezően
    meghatározott esetben, illetve az érintett kifejezett hozzájárulása alapján kerülhet sor.
  8. Webanalitikai és hirdetéskiszolgáló külső szolgáltatók
    Szolgáltatások üzemeltetői vagy az Adatkezelő a Szolgáltatások biztosításához kapcsolódóan számos
    esetben külső szolgáltatókat vesznek igénybe, amely külső szolgáltatókkal az Adatkezelő
    együttműködik.
    A külső szolgáltatók rendszereiben kezelt Személyes adatok tekintetében a külső szolgáltatók saját
    adatvédelmi tájékoztatójában foglaltak az irányadók. Az Adatkezelő minden tőle telhetőt megtesz annak
    érdekében, hogy a külső szolgáltató a részére továbbított Személyes adatokat a jogszabályoknak
    megfelelőn kezelje, és azokat kizárólag a Felhasználó által meghatározott vagy a jelen Tájékoztatóban
    rögzített célra használja fel.
    A külső szolgáltatók 2018. május 25. napját követően a részükre az Adatkezelők által továbbított és
    általuk kezelt vagy feldolgozott Személyes adatokat a GDPR által előírt rendelkezésekkel összhangban
    rögzítik, kezelik, ill. dolgozzák fel és erről nyilatkozatot tesznek az Adatkezelők részére.
    Az Adatkezelő a külső szolgáltatók számára végzett adattovábbításról a jelen Tájékoztató keretében
    tájékoztatja a Felhasználókat.
    Az Adatkezelő a testre szabott kiszolgálás érdekében a Felhasználó számítógépén kis adatcsomagot
    (ún. „cookie”-t) helyezhet el. A cookie célja az adott oldal minél magasabb színvonalú működésének
    biztosítása, személyre szabott szolgáltatások biztosítása, a felhasználói élmény növelése.
    A cookie-t a Felhasználó képes törölni saját számítógépéről, illetve beállíthatja böngészőjét, hogy a
    cookie-k alkalmazását tiltsa. Tekintettel az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C tv. (Ehtv.) 155. §
    (4) bekezdésére – „Egy előfizetőnek vagy felhasználónak elektronikus hírközlő végberendezésén csak
    az érintett felhasználó vagy előfizető világos és teljes körű – az adatkezelés céljára is kiterjedő –
    tájékoztatását követő hozzájárulása alapján lehet adatot tárolni, vagy az ott tárolt adathoz hozzáférni”-
    amennyiben nem kívánja engedélyezni a sütik elhelyezését, akkor az Adatkezelő nem helyez el sütiket
    az Ön készülékén. A sütik korlátozása természetesen ugyanakkor azzal jár, hogy a weboldal tartalma nem az Ön által megjeleníteni kívánt tartalommal és formában, hanem ehhez képest csupán egyfajta
    „korlátozott módban” lesz elérhető, emellett bizonyos funkciók egyáltalán nem, vagy csak részben
    lesznek elérhetők.
    A weboldalon Google-cookie-k segítségével kerülnek megjelenítésre hirdetések.
    Érvényességi idejük és származásuk alapján többféle sütit különböztethetünk meg:
    Ideiglenes vagy munkamenet (sesssion) cookie
    A munkamenet sütik érvényességi ideje kizárólag a felhasználó aktuális munkamenetére korlátozódik,
    céljuk az adatvesztés megakadályozása (például egy hosszabb űrlap kitöltése során). A munkamenet
    végeztével, illetve a böngésző bezárásával a sütik e fajtája automatikusan törlődik a látogató
    számítógépéről.
    Állandó vagy mentett cookie
    Az állandó cookie-k érvényességi ideje napokban, hetekben, hónapokban vagy években kerül
    meghatározásra. Az érvényességi ideig a mentett sütik a felhasználó számítógépének merevlemezén
    tárolódnak, azonban az előre meghatározott határidők lejárta előtt a felhasználó törölheti őket.
    Belső és külső cookie-k
    Amennyiben a meglátogatott honlap webszervere telepíti a felhasználó számítógépére a sütit, belső
    cookie-ról beszélhetünk, míg ha a cookie forrása külső szolgáltató által az érintett honlapba befűzött
    kód, külső sütiről van szó.
    A sütik jóváhagyása
    Amikor számítógépről, mobiltelefonról, vagy táblagépről felkeresi a weboldalamat, akkor felugró
    üzenetben a jóváhagyását kérem a sütik elhelyezéséhez.
    Amennyiben nem szeretné, hogy sütik kerüljenek elhelyezésre készülékén, kérem, állítsa be a
    böngésző Beállításaiban a sütik tiltását. Ebben az esetben a weboldal egyes funkciói nem működnek
    megfelelően (közösségi oldalakról – Facebook, Youtube – beágyazott videók, közösségi megosztás
    gombok, Facebook Page Plugin, statisztika, hirdetések stb.).
    A sütik fogadásának letiltásáról, a letiltás pontos menetéről az egyes böngészők esetén, az
    alábbi oldalakon olvashat:
    Internet Explorer: https://support.microsoft.com/hu-hu/help/17442/windows-internet-explorer-deletemanage-cookies
    Microsoft Edge: https://privacy.microsoft.com/hu-hu/windows-10-microsoft-edge-and-privacy
    Google Chrome: https://support.google.com/accounts/answer/61416?hl=hu
    Mozilla Firefox: https://support.mozilla.org/hu/kb/sutik-engedelyezese-es-tiltasa-amit-weboldak-haszn
    Safari: https://support.apple.com/kb/PH17191?locale=hu_HU
    Opera: http://help.opera.com/Windows/10.20/hu/cookies.html
    A sütik beállításainak kezelése
    Abban az esetben, ha korábban hozzájárult a sütik használatához, de tovább már nem szeretne, akkor
    a böngésző beállításaiban letilthatja a sütiket, és törölheti a korábban engedélyezett és elhelyezett
    sütiket is. Ebben az esetben előfordulhat, hogy a honlap egyes funkciói nem működnek megfelelően.

    Az alábbi cookie-kat használom harmadik fél által:
    Google Analytics – analitika
    Google Adsense – hirdetések
    Facebook Social Plugins – Facebook doboz, beágyazott videó, beágyazott post, like és megosztás
    gomb
    Youtube.com – Beágyazott videók
    Tiktok.com-Beágyazott videók.
     Google Analytics cookie
    A weboldal a Google Inc. („Google”) Google Analytics rendszerét használja a látogatottságának
    elemzésére. A Google Analytics rendszere ún. „cookie-kat” – egyszerű, rövid, kisméretű szöveges
    fájlokat – tárol el az Ön informatikai eszközén és ezek segítségével elemzi a weboldal látogatottságát,
    segítve ezzel a weboldal fejlesztését a felhasználói élmény fokozása érdekében.
    A „cookie-ban” rögzített, weboldal látogatottságára vonatkozó adatok (a látogatás időpontjával és az Ön
    IP címével együtt) a Google USA szervereire kerülnek átvitelre és letárolásra. A Google arra használja
    ezeket az adatokat, hogy az Ön honlap-látogatási szokásait kiértékelje, jelentéseket állítson össze
    ezekről a XY számára, valamint arra, hogy egyéb, a weboldallal és az internet használatával
    kapcsolatos szolgáltatásokat nyújtson.
    Azok a felhasználók, akik nem szeretnék, hogy a Google Analytics jelentést készítsen a látogatásukról,
    telepíthetik a Google Analytics letiltó böngészőbővítményt. Ez a kiegészítő arra utasítja a Google
    Analytics JavaScript-szkriptjeit (ga.js, analytics.js, and dc.js), hogy ne küldjenek látogatási információt
    a Google számára. Emellett azok a felhasználók, akik telepítették a letiltó böngészőbővítményt, a
    tartalmi kísérletekben sem vesznek részt.
    Ha le szeretné tiltani az Analytics webes tevékenységét, keresse fel a Google Analytics letiltó oldalát
    (http://tools.google.com/dlpage/gaoptout), és telepítse a bővítményt böngészőjéhez. A bővítmény
    telepítéséről és eltávolításáról további tájékoztatásért tekintse meg az adott böngészőhöz tartozó súgót.
    A Google Analytics adatkezelési irányelveiről az alábbi oldalakon tájékozódhat:
    https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage?hl=hu
    https://policies.google.com/technologies/cookies?hl=hu
    https://policies.google.com/technologies/types?hl=hu
    https://policies.google.com/privacy?hl=hu
     Google Adsense cookie
    A weboldalon hirdetések kerülnek megjelenítésre, melyeket a Google Adsense hirdetési rendszere
    biztosít számomra. A Google Adsense a felhasználók adatai alapján a számukra leginkább releváns
    hirdetéseket jeleníti meg, ehhez adatokat gyűjt a hirdetésre kattintó látogatókról.
    A Google Adsense adatkezelési irányelveiről az alábbi oldalakon tájékozódhat:
    http://www.google.com/adsense
    https://policies.google.com/technologies/ads?hl=hu
    https://policies.google.com/technologies/cookies?hl=hu
    https://policies.google.com/technologies/types?hl=hu
    https://policies.google.com/privacy?hl=hu
     Facebook cookie
    A honlapon a Facebook INC., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA cég által működtetett,
    a facebook.com címen elérhető Social Plugins alkalmazást használom. A Facebook- plugint a
    Facebook logóról vagy a like-gombról ismerheti fel a weboldalt. A Facebook-pluginek áttekintését a
    következő linken találja: developers.facebook.com/docs/plugins.

    Ha a weboldalra látogat, akkor a plugin közvetlen kapcsolatot teremt a böngészőjével és a Facebookszerverrel. A Facebook információkat kap arról, hogy melyik IP címről keresték fel az oldalt. Ha a
    Facebook like gombját megnyomja, miközben be van jelentkezve a Facebook fiókjába, akkor az oldalon
    megjelenő tartalmakat a Facebook profiljához kapcsolhatja. Így a Facebook a weboldal látogatását a
    felhasználói fiókjához rendeli.
    Felhívom figyelmét arra, hogy az oldalak szolgáltatójaként nem ismerem az átvitt adatok tartalmát,
    valamint azt, hogy ezeket a Facebook miként használja. Erre vonatkozó további információkat a
    Facebook adatvédelmi nyilatkozatában talál.
    Ha nem szeretné, hogy a Facebook a weboldalon tett látogatását a Facebook-fiókjához rendelje, az
    jelentkezzen ki a Facebook-profiljából.
    A Facebook adatkezelési irányelveiről az alábbi oldalakon tájékozódhat:
    https://www.facebook.com/policies/cookies/
    https://www.facebook.com/about/privacy
     Youtube cookie
    A honlapon a YouTube, LLC 901 Cherry Ave. San Bruno, CA 94066 USA cég által működtetett,
    a youtube.com címen elérhető videómegosztó weboldalról jeleníthetek meg videókat a bejegyzésekbe
    ágyazva.
    A Youtube adatkezelési irányelveiről az alábbi oldalakon tájékozódhat:
    https://www.youtube.com/static?template=privacy_guidelines
    https://policies.google.com/privacy?hl=hu
     TikTok cookie
    A honlapon a TikTok, TikTok Techology Limited, 10 Earlsfort Terrace, Dublin, D02 T380, Ireland által
    működtetett, a tiktok.com címen elérhető videómegosztó weboldalról jeleníthetek meg videókat a
    bejegyzésekbe ágyazva.
    A TikTok adatkezelési irányelveiről az alábbi oldalon tájékozódhat:
    https://www.tiktok.com/legal/page/eea/privacy-policy/hu-HU
  9. Az adatok megismerésére jogosult személyek
    Az érintett személyes adatait kizárólag az Adatkezelő kezeli.
  10. Az adatkezelés időtartama
    Hírlevél küldésére való regisztráció esetén a személyes adatok kezelése a hírlevélről történő
    leiratkozásig tart.
    Az automatikusan rögzített IP címeket az Adatkezelő a rögzítésüket követően legfeljebb 7 napig tárolja.
  11. Hírlevélről történő leiratkozás
    Hírlevél küldésére való feliratkozása esetén az Adatkezelő mindaddig kezeli az Ön hírlevél feliratkozása
    során megadott személyes adatait, ameddig Ön a hírlevélről le nem iratkozik, a hírlevél láblécében alján
    található ,,Leiratkozás” gombra kattintva. Leiratkozás esetén az Adatkezelő a továbbiakban a hírlevéllel
    nem keresi meg Önt. Ön bármikor, feltétel nélkül, ingyenesen leiratkozhat a hírlevélről és hozzájárulását
    visszavonhatja.
  12. Az érintett adatkezeléssel kapcsolatos jogai
    A tájékoztatás kéréséhez való jog
    Ön a jelen Adatkezelési tájékoztató 3. pontjában megadott elérhetőségeken keresztül írásban
    tájékoztatást kérhet az Adatkezelőtől, kérheti személyes adatainak helyesbítését, törlését, valamint az
    adatkezelés korlátozását.
    Kérelmére az Adatkezelő tájékoztatást ad az általa kezelt adatokról, az adatkezelés céljáról,
    jogalapjáról, az adatkezelés időtartamáról, az Adatkezelő nevéről, címéről és az adatkezeléssel
    összefüggő tevékenységéről, továbbá az Ön adatkezeléssel összefüggő jogairól, valamint az
    Adatkezelő által megtett intézkedésekről.
    Hozzáféréshez való jog (GDPR 15. cikk)
    Ön jogosult arra, hogy az Adatkezelőtől visszajelzést kapjon arra vonatkozóan, hogy személyes
    adatainak kezelése folyamatban van-e, és ha ilyen adatkezelés folyamatban van, jogosult arra, hogy a
    személyes adatokhoz és az adatkezelés körülményeivel kapcsolatos alábbi információkhoz
    hozzáférést kapjon:
     adatkezelés célja,
     az érintett személyes adatok kategóriái,
     az adatkezelés időtartama,
     arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg az Ön személyes adatait,
     az Ön adatkezeléssel összefüggő jogai,
     a felügyeleti hatósághoz címzett panasz benyújtásának joga.
    Hozzájárulás visszavonásának joga (GDPR 7. cikk)
    Ön jogosult arra, hogy a hozzájárulását bármikor visszavonja. A hozzájárulás visszavonása nem érinti
    a hozzájáruláson alapuló, a visszavonás előtti adatkezelés jogszerűségét.
    Helyesbítéshez való jog (GDPR 16. cikk)
    Ön jogosult arra, hogy kérésére az Adatkezelő indokolatlan késedelem nélkül helyesbítse az Önre
    vonatkozó pontatlan személyes adatokat, illetve kérheti, hogy a hiányos személyes adatok – egyebek
    mellett kiegészítő nyilatkozat útján történő – kiegészítését.
    Adatkezelés korlátozásához való jog (GDPR 18. cikk)
    Ön jogosult arra, hogy kérésére az Adatkezelő korlátozza az adatkezelést, ha a GDPR-ban
    meghatározott feltételek bármelyike megvalósul, és ebben az esetben az Adatkezelő a tároláson kívül
    más műveletet az adattal ne végezzen.
    Ha Ön tiltakozott az adatkezelés ellen; ez esetben a korlátozás arra az időtartamra vonatkozik, amíg
    megállapításra nem kerül, hogy az Adatkezelő jogos indokai elsőbbséget élveznek-e az érintett jogos
    indokaival szemben.
    Törléshez (elfeledtetéshez) való jog (GDPR 17. cikk)
    Ön jogosult arra, hogy az Adatkezelő indokolatlan késedelem nélkül törölje az Önre vonatkozó
    személyes adatokat, ha az adatkezelésnek nincs célja, illetve Ön a hozzájárulást visszavonta és
    nincsen egyéb jogalapja, tiltakozás esetén nincs elsőbbséget élvező jogszerű ok az adatkezelésre, vagy
    ha az adatokat eleve jogellenesen kezelték, továbbá az adatokat jogi kötelezettség teljesítéséhez törölni
    kell.

    Adathordozhatósághoz való jog (GDPR 20. cikk)
    Ön jogosult arra, hogy az Önre vonatkozó, és Ön által az Adatkezelő rendelkezésére bocsátott
    személyes adatokat tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban megkapja, továbbá
    jogosult arra, hogy ezeket az adatokat egy másik adatkezelőnek továbbítsa anélkül, hogy ezt
    akadályozná az az adatkezelő, amelynek a személyes adatokat a rendelkezésére bocsátotta, ha
    jogszabályi feltételek (automatizált adatkezelés és hozzájárulás vagy megállapodás jogalap) fennállnak.
    Tiltakozás joga (GDPR 21. cikk)
    Amennyiben a személyes adatinak kezelése közvetlen üzletszerzés érdekében történik, úgy Ön
    bármikor, ingyenesen jogosult tiltakozni személyes adatai ilyen célból történő kezelése ellen. Ilyen
    esetben az Adatkezelő köteles az ilyen célú adatkezelést haladéktalanul megszüntetni és a tiltakozás
    tárgyában legkésőbb 15 napon belül Önnek érdemben válaszolni. Az Adatkezelőnek a jelen
    Adatkezelési tájékoztató 3. pontjában megjelölt elérhetőségeinek bármelyikére küldött ilyen
    nyilatkozatával gyakorolhatja.
    Automatizált döntéshozatal egyedi ügyekben (beleértve a profilalkotást) (GDPR 22. cikk)
    Ön jogosult arra, hogy ne terjedjen ki rá az olyan, kizárólag automatizált adatkezelésen – ideértve a
    profilalkotást is – alapuló döntés hatálya, amely rá nézve joghatással járna vagy Őt hasonlóképpen
    jelentős mértékben érintené. Nem alkalmazható a fenti jogosultság, ha az adatkezelés
    a) az érintett és az adatkezelő közötti szerződés megkötése vagy teljesítése érdekében szükséges;
    b) meghozatalát az adatkezelőre alkalmazandó olyan uniós vagy tagállami jog teszi lehetővé, amely az
    érintett jogainak és szabadságainak, valamint jogos érdekeinek
    c) védelmét szolgáló megfelelő intézkedéseket is megállapít; vagy
    d) az érintett kifejezett hozzájárulásán alapul.
  13. Az adatok tárolásának módja, az adatkezelés biztonsága:
    Adatkezelő megteszi azokat a technikai és szervezési intézkedéseket:
     amelyek azt a célt szolgálják, hogy biztosítsa a személyes adatok védelmét,
     a közölt személyes adatokat kizárólag az arra jogosultak ismerhessék meg.
    Az Adatkezelő továbbá betartja azokat az eljárási szabályokat, amelyek a vonatkozó adatvédelmi
    jogszabályokban foglalt előírások érvényre juttatásához szükségesek.
    Az Adatkezelő olyan műszaki, szervezési és szervezeti intézkedésekkel gondoskodik az adatkezelés
    biztonságának védelméről, amely az adatkezeléssel kapcsolatban a kockázatoknak megfelelő védelmi
    szintet nyújt, az alkalmazott informatikai eszközöket úgy választja meg és oly módon üzemelteti, hogy a
    kezelt adat:
     az arra feljogosítottak számára hozzáférhető legyen (rendelkezésre állás);
     hitelessége és hitelesítése biztosított legyen (adatkezelés hitelessége);
     változatlansága igazolható legyen (adatintegritás);
     csak az arra jogosult számára legyen hozzáférhető, a jogosulatlan hozzáférés ellen védett
    legyen (adat bizalmassága).
  14. Jogorvoslati lehetőségek és egyéb információk
    Ön a jogainak megsértése esetén, vagy amennyiben az Adatkezelő döntésével nem ért egyet,
    panasszal a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál az alábbi elérhetőségeken
    élhet:
    Név: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
    Székhely: 1055 Budapest, Falk Miksa u. 9-11.
    Levelezési cím: 1363 Budapest, Pf.: 9.
    Telefon: +36 (1) 391-1400
    Fax: +36 (1) 391-1410
    E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu
    Honlap: https://www.naih.hu

    Jogainak megsértése esetén, vagy amennyiben az Adatkezelő döntésével nem ért egyet – annak
    közlésétől számított 30 napon belül – Ön az Adatkezelővel szemben közvetlenül is fordulhat
    jogorvoslatért az Adatkezelő székhelye szerinti, vagy a lakóhelye illetve tartózkodási helye szerinti
    bírósághoz. A bíróság az ügyben soron kívül jár el.
    Amennyiben az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakon kívül további információra van szüksége,
    valamint a megadott személyes adatainak kezelésével összefüggésben észrevétele, kifogása van,
    akkor az Adatkezelő a jelen Adatkezelési tájékoztató 3. pontjában megadott elérhetőségeken áll
    rendelkezésre.
    Ellenkező tájékoztatás hiányában a Tájékoztató hatálya nem terjed ki azon szolgáltatásokra és
    adatkezelésekre, melyek a jelen Tájékoztatóban alább hivatkozott egyes honlapokon hirdető, vagy azon
    más módon megjelenő, az adott honlap üzemeltetőjén, illetve az Adatkezelőn kívüli harmadik
    személyek promócióihoz, nyereményjátékaihoz, szolgáltatásaihoz, egyéb kampányaihoz, az általam
    közzétett tartalmakhoz kapcsolódnak.
    Ugyanígy ellenkező tájékoztatás hiányában a Tájékoztató hatálya nem terjed ki olyan weboldalak,
    szolgáltatók szolgáltatásaira és adatkezeléseire, melyekre a Tájékoztató hatálya alá tartozó honlapon
    található hivatkozás vezet.
    Az ilyen szolgáltatásokra a szolgáltatást üzemeltető harmadik személyes adatkezelési tájékoztatójában
    foglalt rendelkezések irányadók, és ezekért az adatkezelésekért Adatkezelő semmilyen felelősséget nem vállal.
    Szeged, 2022. november 03