Mit főzzek ma?

Mindenkinek kihívás menü-t összeállítani és hajlamosak vagyunk ugyanazokat az ételeket ismételni, ezért igyekeztem csinálni menütervet, ami változatos, de kisgyerekes anyuka kompatibilis szünetekre vagy karantén idején.

Először most leírtam nektek azt a menüt, ami nálunk megvalósítható egy olyan héten amikor szünet van, így biztos vagyok benne, hogy ti is meg tudjátok csinálni. Későbbiekben még töltök fel hasonlókat, ha van rá igényetek.

A fenti menütervezőt (üresen) letölthetitek a következő letöltés gombra kattintva pdf formátumban, így kinyomtatva ti is tudtok bele írni és előre tervezni.

Menü tervezéséről írtam néhány külön bejegyzést. Remélem hasznos lesz számotokra. Mindegyik linken megtaláljátok azt is, hogy én mi alapján tervezem a heti menüt. A receptekre kattintva sok esetben bejön az én receptem. Már ha van hozzá saját receptem.

Folyamatosan igyekszem bővíteni a listát.

Menü tervezése

Reggeli tervezése

Leves tervezése

Főétel tervezése

Köret tervezése

Gyerekmenü

Ha tetszett a recept és szeretnél értesülni az újdonságokról vagy csak kell néha egy jó ötlet, hogy mit süss, főzz, akkor kövess FB-on. Kattints a következő linkre: https://www.facebook.com/kalcirecept